Thursday, 17 June 2010

SALAM
Bersempena dgn Sambutan Hari Bapa pada bulan Jun ini, so aku decide nk do something dengan memory bersama arwah ayahanda tersayang Mohammad Kamri dan arwah adinda tercinta Mohammad Faqrulrazi..
AL-FATIHAH, semoga rohnya ditempatkan dikalangan org yg soleh..AminRaya pada tahun 2005, dimana meruapakan aidilfitri yg terakhir bersama. I really miss the moment.. :'(
Pd kalian yg msh punya kedua ibubapa, hargailh mereka sementara mereka msh ada disisimu..
Aku hanya mampu berjuang menjadi anak yg solehah demi membalas jasa yg tak terbalas setelah dia tiada lagi di sisi. Segala kejayaan kini, aku sentiasa berharap agar ayah tersenyum di sana. Maafkanku ayah, kerana terlalu leka tanpa ku sedar bahawa masa kita bersama cuma seketika.Belum sempat aku membayar setiap titisan keringatmu demiku. Ayah..dirimu akan selalu ku rindukan kerana kasihmu adalah kasih abadi..

3 comments:

  1. sayu asa ati dgn apa yang berlaku ngan ktk. Mek arap ktk kuat dalam menjali hidup tanpa nya di sisi ktk skuarga. Mcm yg mek salu padah, semua yang terjadi tok,bersebab. So, kita sebagai hamba yg lemah,kena redha akan qada n qadar Allah swt. ktk kuat,k.

    ReplyDelete
  2. sayu asa ati dgn apa yang berlaku ngan ktk. Mek arap ktk kuat dalam menjali hidup tanpa nya di sisi ktk skuarga. Mcm yg mek salu kaka, semua yang terjadi tok,bersebab. So, kita sebagai hamba yg lemah,kena redha akan qada n qadar Allah swt. ktk kuat,k.

    ReplyDelete