Monday, 14 March 2016

kekuatan
ketabahan
. . .
moga Allah permudahkan
. . .
moga Allah persiapkan
. . .
dan setiap kesulitan itu, pasti ada kemudahan
amin

Thursday, 10 March 2016

assalamualaikum
update terkini
30 days to go
semoga Allah permudahkan proses bersalin nanti
dah tersangat excited
nak jumpa baby
hug baby
and be a mom
*** so sweet ***
hahaha
sekarang mungkin plan nk resign sebab nak jaga baby until he turns 1 year old
entahlah
banyak sangat fikir kot
plus
memang rasa nak spend masa dengan baby 
sebab tak yakin nak bagi orang lain jaga
sebab
i love him too much
****
Moga Allah permudahkan
amin
.

Tuesday, 23 February 2016

alhamdulillah

assalamualaikum
selamat petang 
alhamdulillah
alhamdulillah
alhamdulillah
untuk segala nikmat yang Allah dah pinjamkan
pertama sekali
sebab dipanjangkan usia = masih hidup lagi & ada kesempatan update blog .. (hehe)
kedua nya
sebab di panjangkan jodoh bersama suami tercinta
20.02.2016 genab setahun usia perkahwinan kami
mudah-mudahan Allah panjangkan hingga ke Jannah Nya
ketiga nya
sebab semua ahli keluarga alhamdulillah sihat hendaknya
termasuk anak ibu yang semakin aktif dalam perut ni
moga Allah permudahkan kelak
 .. amin ..
sekarang dah masuk 30 minggu Iman Faliq bersama ibu
berkongsi tubuh, makan dan minum
kekadang ibu pun sangat excited 
bila Iman Faliq mula bagi respon untuk setiap sentuhan dan perbualan ibu
tak sabar nak lahirkan Iman Faliq
yuhuuu
terima kasih buat suami tercinta
kerana memahami dan setia menemani dalam keadaan sukar dan gentar ibu dalam proses mengandung
moga Allah panjangkan umur ibu dan Faliq
moga-moga ada kenangan kehidupan kita bersama kelak
....
amin

Thursday, 14 January 2016

assalamualaikum

moga hari ni lebih barakah dari sebelumnya

alhamdulillah untuk setiap pinjaman hari dari Allah

hari ni saja nak update tentang my Imaan Faliq

alhamdulillah, sekarang masuk bulan ke 6 bersama Faliq berkongsi segalanya dalam 1 kujur tubuh ini

moga Allah sentiasa meletakkan kita dalam keadaan sihat selalu

dalam beberapa hari ni baby Faliq sangat aktif especially masa jam kerja & malam

Ibu was so happy to felt it sayang

excited teramat untuk rasa peluk & cium baby Faliq soon

alhamdulillah

alhamdulillah

alhamdulillah

Moga Allah akan beri rezeki untuk ibu, ayah dan Faliq untuk bersama adik Imaan Medina

Insha Allah

amin

Monday, 11 January 2016

salam buat kehadiran aku kembali
dalam dunia yang selalu ku kunjungi dulu

alhamdulillah untuk sebuah kehidupan indah ini
hadiah dari Tuhan

25.12.2014
adanya ikatan pertunangan seperti yang Tuhan telah takdirkan

20.02.2015
Alhamdulillah untuk hadiah seorang suami yang sempurna dari Mu

dan mungkin

30.04.2016
,
02.05.2016

atau 

05.05.2016

kekasih hati dunia akhirat hadiah dari Allah buatku dan suami bakal menemani
mudah-mudahan kehadiran Imaan Faliq @ Imaan Medina
bakal memperbaiki segalanya dalam hidup
amin

ibu dan ayah 
akan selalu sabar menantimu sayang
dengan penuh kasih

salam sayang,
..ibu..