Saturday, 28 April 2012

Assalamualaikum, 
selamat petang
petang ni,sepi je sama macam perasaan aku waktu ni
entah kenapa sejak kebelakangan ni aku macam orang yang tak ada perasaan
BATU
hati aku  dah jadi batu ke?
aku ngaku, aku memang tengah sedih bila fikir benda yang berlaku kebelakangan ni
hanya Allah yang ada
saat aku rasa sangat tak kuat untuk teruskan segalanya
saat aku tercari-cari siapa  yang perlu aku cari
saat aku rasa kosong
saat aku rasa kehilangan
saat aku rasa putus asa untuk segalanya
mungkin silap aku, terlalu nak jaga semuanya
hingga lupa rupanya aku melalaikan diri sendiri
bukan salah takdir
bukan salah siapa-siapa
tapi silap aku sendiri
kenapa aku still nak percaya 
padahal benda ni berlaku dan kerap berlaku
lembap sangat ke aku nak faham semua tu?
kalau boleh
nak je aku lari
tanpa berhenti
walau penat sekalipun
aku taknak berada kat mana-mana
aku taknak
taknak
dan 
taknak
ada ke lagi orang yang care tentang aku?
ada ke lagi orang yang akan bangunkan aku after aku jatuh?
ade?
Ya ALLAH
sungguh Hamba tak kuat untuk semua ini
- ## -

1 comment:

  1. org yg ptama bangunkan kamu dikala kamu jatuh adlh kluarga kamu..

    ReplyDelete